S varením to myslia smrteľne vážne: Martinčania plánujú vlastný gastronomický biznis!

Pre správne prehrávanie videí potrebujete mať nainštalovaný Adobe® FLASH PLAYER. Prosím kliknite na ikonku pre spustenie inštalácie.

Stiahnuť flash player

Dôležité upozornenie:
Po stiahnutí inštalačného súboru, skôr ako ho spustíte zatvorte všetky okná Vášho prehliadača. Ak máte prehliadač Mozilla Firefox, zatvorte aj okno so zoznamom sťahovaných súborov, ak ho máte otvorené.

Po inštalácií sa zmeny prejavia až po zatvorení všetkých okien Vášho prehliadača a opätovnom spustení.

Šikovnú dvojicu Martinčanov – Tomáša a Jána Keratovcov dnes uvidíme po úctyhodný ôsmy raz. V našej relácii sa s prehľadom prebíjajú stále ďalej nielen vďaka šikovnosti, ale aj vďaka originálnym receptom s vysokou pridanou hodnotou, za ktoré by sa nehanbil žiaden šéfkuchár. Práve preto nás vôbec nezaskočila informácia o ich veľkom gastronomickom sne. Chcú ľuďom dobre variť a postaviť si vlastnú reštauráciu, ktorá sa bude od tých ostatných odlišovať najmä kvalitou. „Na reštaurácii sa už aj pracuje. Je to na polceste, len to treba dotiahnuť do konca. Na dokončenie nám chýbajú ešte dva roky,“ prezrádzajú chalani.

Zaujímalo nás však, v akom štýle sa bude ich „gastronovinka“ niesť. „Ešte nemáme vyhranený štýl, ale zrejme budeme robiť denné menu, pretože ľudia potrebujú papať. Aktuálny trend je, že všetci sa chodia stravovať. Prešla doba, kedy sa nosili všade desiaty a v termoske čajíky,“ hovorí budúci gastronóm. Neskôr by sa nebáli ísť napríklad do „steakhousových“ vôd či do prípravy minútok. V každom prípade však budú všetko podriaďovať kvalite. „Keď budete robiť kvalitne, nepotrebujete reklamu a ľudia k vám zájdu a budú tam stále chodiť,“ myslí si Ján. Dúfame, že do kuchárskeho rondonu sa navlečie aj Tomáš, ktorému to zatiaľ u nás varí skvele.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke! 

Ďakujeme za vaše názory

Fotka