Mórová si po skončení Paneláku užíva: Konečne mám viac času na seba a na syna!

Herečka prezradila aj to, ako to vyzerá jej domáca kuchyňa.

V špeciálnom silvestrovskom vydaní Mojej mamy si po prvýkrát zasúťažili známe osobnosti. Videli sme tak zaujímavý súboj porotcov z Talentu – Diany Mórovej, Jakuba Prachařa, Jara Slávika a Jakubovej manželky Agáty Hanychovej. Herečka Diana Mórová napríklad prijala výzvu do relácie len vďaka svojim kolegom a mrzelo ju, že sa k nim pre pracovné povinnosti napokon nepripojila aj Lucka Bílá. Svoje účinkovanie si však rozhodne pochvaľuje a s Jakubom to podľa nej zvládli napriek náročnému jedlu oveľa lepšie než súperi. „Určite to mali jednoduchšie, na druhej strane nazbierali na tanier viac vecí. Chuťovo to však nebolo až tak dobré,“ myslí si herečka.

Zároveň však priznáva, že k vareniu nemá žiaden špeciálny vzťah, keďže na to jednoducho nemá čas: „Varím iba synovi detské jedlá, ktoré musia byť rýchlo hotové. Nemám pre koho vyvárať. Do reštaurácie chodím len keď je syn v škole. My si ani nemôžeme variť, lebo skúšame v divadle v čase obeda a tam nám nosia obedy.“ Ak už si má Diana vybrať to správne jedlo, určite to nebude nijaký majonézový šalát ani nič vyprážané. Radšej zvolí niečo zdravé a chutné.

Silvester plánovala herečka stráviť s priateľkami na svahu. V tomto čase je pre ňu dôležité vypnúť s tými správnymi ľuďmi, najlepšie z iného okruhu práce. Mórová si obdobie po skončení Paneláku užíva, ako už dlho nie. „Mám viac času aj na syna, na seba, chodím cvičiť, do sauny, na masáž, môžem sa dať trochu do poriadku. Tých sedem rokov Paneláku bolo naozaj dosť, takže sa treba trochu relaxovať,“ dodáva obľúbená herečka.

Pozrite si Dianu Mórovú spolu s ďalšími porotcami z Talentu v silvestrovskom vydaní Moja mama varí lepšie ako tvoja v našom archíve úplne zadarmo!