Kuchárov Sabolová hodnotí už od prvej časti: Na najhoršie jedlo si však pamätá dodnes!

Ako sa naša šou zmenila od čias Hetešovcov?

Už zajtra prichádzajú po sviatočnej prestávke premiérové časti Mojej mamy. Opäť sa na vás teší celý kuchársky i televízny tím, vrátane jedinej ženskej špecialistky Zuzany Sabolovej, ktorá sa zhodou okolností zúčastnila prvej a dokonca i stej epizódy a práca špecialistu ju doteraz baví stále rovnako. „Som rada, že je to také úspešné a ľudí to baví. Formát je pozitívny, až na menšie výnimky,“ hovorí špecialistka. Počas niekoľkých desiatok epizód ochutnala rôzne veci, ktoré boli pre ňu netypické a ona sama sa veľa nového naučila.

Zaujímavé sú pre ňu najmä netradičné kombinácie surovín, aké ešte dovtedy nevidela. „No máme tu aj klasiky, na ktorých nie je čo pokaziť. Zaujímavé je sledovať, aký postup je v rôznych rodinách. Každý máme ten svoj postup a diváci sa môžu čo-to naučiť aj pri klasickom perkelte či guláši,“ myslí si Sabolová. S odstupom času sa však podľa nej výrazne zvýšila latka, a to najmä vďaka Habovcom a Lhotovcom. „Mám veľa známych, ktorí varia podľa receptov od Habovcov,“ prezrádza Sabolová. Pravdou však je, že ona sama zatiaľ čas na vyskúšanie „habovských“ receptov doteraz nemala čas, no rada ich v budúcnosti vyskúša.

Najväčšou katastrofou boli podľa nej začiatky relácie v časoch, kedy hviezdili Hetešovci. „Dostala som brusnicovú omáčku, ktorá nevoňala a nevyzerala dobre a chutila hrozne. Často sa stáva, že nedovaria veci, surový zemiak nikoho neohrozí, no pri mäse nemám odvahu,“ hovorí špecialistka. Brusnicovou omáčkou to všetko začalo i skončilo a po nej zatiaľ nič horšie neprišlo. Uvidíme, čo prinesie nový rok s novými časťami.

Sledujte nové epizódy Moja mama varí lepšie ako tvoja už od zajtra o 17:55 na JOJke!