Pribratí aj oddýchnutí po sviatkoch: Čo si pre nás prichystali Habovci na tento rok?

Vilo sa chystá na veľké veci.

Po kratšej pauze sú Habovci späť. Počas sviatkov si Vilo s Petrom po mnohých dieloch konečne oddýchli, aby tak mohli pokračovať aj v roku 2016. „Užil som si sviatky, veľa voľna, aj som trocha pribral,“ hovorí Peťo. Vilo bol na tom o čosi horšie, keďže pre množstvo pracovných povinností mu veľa času nazvyš nezostalo. Počas najväčších sviatkov však mal aj on absolútny pokoj, bez zhonu a pre istotu vypol všetky telefóny.

Davy fanúšikov však opäť dali o sebe vedieť po silvestrovskom špeciáli, kde sa stal z Vila na chvíľu špecialista, ktorý zhodnotil netradičné kuchárske počiny porotcov z Talentu. Najpríjemnejšie „fanúšikovské“ stretnutie však Vilo zažil s Dávidom na jednom milom stretnutí. „Boli sme na jednej návšteve, kde si nás jedna fanúšička zavolala a bolo tam 12-ročné dievča. Nečakala, že prídeme, zaklopal som na dvere a ona skoro odpadla, keď ma zbadala,“ teší sa Vilo. Pri srdci ho najviac hreje to, že aj mladí ľudia sa chcú učiť variť a nesedia len tak doma pri počítačí.

Habovci nás pozývajú na sledovanie nových častí Mojej mamy. Aj po sviatkoch sú stále rovnakí a odhodlaní dať zo seba maximum. Môžeme sa tešiť na dobré diely, skvelé recepty. Vilo si však pre nás pripravil ešte čosi. „Niekedy po 20. januári sa môžete tešiť na veľké prekvapenie. Bude to pre všetkých, čo ste ma inšpirovali, takže sa máte na čo tešiť,“ naznačuje Vilo niečo veľké, čo chystá už v týchto chvíľach. Čo to napokon bude? Dozviete sa už čoskoro.

Sledujte prvú epizódzu relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja v tomto roku už dnes o 17:55 na JOJke!