Dcéra chce u nás potešiť nechodiacu maminu: Doma sa stará o súrodencov i o kuchyňu!

Obdivuhodné dievča má len 16 rokov.

Do Mojej mamy nás prišla navštíviť početná rodinka z Liptova. Otec Adrián s dcérou Agátou dnes zabojujú proti Vilovi a Petrovi Habovcom. Veľkou podporou im budú i Agátkini mladší súrodenci. U Solárovcov doma nestačí na varenie ani 24 hodín. Adrián je zamestnaný a okrem toho sa musí starať aj o štyri ratolesti, takže o zábavu má postarané. Najradšej majú doma palacinky, ale i „babičkovské“ recepty, kapustníky z ich rodnej Likavky, no radi experimentujú aj s novými vecami. 

Našej súťaže sa, žiaľ, nemohla zúčastniť aj ich mamina, keďže je pre zdravotné problémy imobilná. „Mamina nemôže, pretože ona nechodí, ani nevarí, takže ju zastupujeme my. Staráme sa o kuchyňu, keď ona nemôže, ale palacinky miluje, to je jej, a robí to stále a vždycky,“ prezradila nám Agátka. Problém by jej robilo najmä státie na nohách, čo je pri varení nevyhnutné.

Mamina však drží všetkým palce z domu. Má skvelých zástupcov, keďže nielen Adrián, ale i Agátka žije receptami naplno celý život. „Niekto je nadšený z nového mobilu, no ja keď dostanem kuchársku knihu, je to pre mňa niečo úžasné, veľa receptov si ešte vylepším,“ hovorí mladá kuchárka. Už dnes tak uvidíme, ako si sympatickí Liptáci poradia proti Habovcom.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja s Habovcami a Solárovcami dnes o 17:55 na JOJke!