Zábava pokračovala aj mimo kamier: Pozrite si exkluzívne zábery Habovcov zo zákulisia!

Vilove hlášky, ktoré ste nikde nevideli.

Hoci Habovci túto stredu vypadli, na ich niekoľkomesačné účinkovanie v Mojej mame len tak ľahko nezabudneme,. V našich srdciach i archíve totiž zanechali množstvo hrejivých spomienok, vtipných hlášok, skvelých receptov a cenných rád. S Habovcami sa rozhodne nenudili v žiadnej z desiatok častí ani diváci, ale ani televízny štáb po vypnutí kamier. S Vilom a Petrom sme vždy po dovarení natáčali pre aplikáciu Divano krátke videá, ktoré vystihovali ich bezprostredné pocity po naložení jedla na tanier.

Ak si myslíte, že kritika a krik zostali medzi Petrom a Vilom len pri varení, ste na omyle. Vilo ostal verný svojej povesti nekompromisného kuchára aj neskôr: „Čo je na tom tanieri zlé? Všetko! Toto keby si mi doniesol v reštaurácii, tak to už máš na hlave.“ Neskôr sa Vilo dokonca zľakol Petrovho vztýčeného prostredníka, čo mu dal aj patrične pocítiť. Našťastie išlo len o zranený prst, a tak všetko zostalo bez následkov na zdraví. Aby však neostalo len pri kritike, Vilo nám prezradil nové tajné triky, ako napríklad tento, ktorý všetci pri krájaní cibule zaiste oceníme: „Keď vás bude cibuľa moc štípať a budete plakať, dajte si lyžicu a hneď vás to prejde.

Zaspomínajte si s nami na účinkovanie Habovcov v našom vtipnom videu z aplikácie Divano a pozerajte Moju mamu opäť zajtra o 17:55 na JOJke!

Vyhrajte Vilovu novú a podpísanú kuchársku knihu Vilo Habo varí lepšie ako tvoja mama! Stačí, ak zodpoviete na našu súťažnú otázku na facebookovom profile Moja mama varí lepšie ako tvoja a možno sa šťastie usmeje práve na vás.