Do celebritného špeciálu prichádza Barkolová so Strculovou: Nová dávka sobotnej zábavy!

Čoho sa dievčatá boja najviac?

Na JOJku prichádza ďalšia skvelá správa. Okrem klasických častí Mojej mamy vám už onedlho prinesieme skvelý bonus. Po špeciálnych vydaniach, v ktorých proti sebe účinkovali najvýraznejšie tváre súťaže, vám už od budúcej soboty prinášame novinku v podobe celebritných výziev. Proti sebe budú ako prvé súťažiť naše známe JOJkárske tváre s ich najbližšími. Moderátorka Novín o 17 Danka Strculová sa s priateľom Kamilom postaví proti redaktorke TopStaru Erike Barkolovej a jej mamine. Okrem zábavy zabojujú aj za dobrú vec. Výhra 500 eur poputuje do Nádácie JOJ, ktorá ich prerozdelí tým, ktorí to skutočne potrebujú.

Oboch sympatických súťažiacich sme sa tesne pred nakrúcaním spýtali na ich prvé dojmy z účasti v špeciáli. „My túto šou máme radi, Kamil pozerá každý deň, hoci v kuchyni čas netrávi,“ hovorí Danka, ktorá na rozdiel od jej priateľa Kamila varí doma stále. „Ja som už bola párkrát v tomto štúdiu, pretože som tu bola nakrúcať do relácie TopStar. Vtedy ma to veľmi zaujalo, že to nie je normálne, čo tu predvádzajú. Vyskúšam si, či viem variť, lebo ja som tak dávno nevarila,“ pridáva sa k nej Erika, ktorá síce má doma dve dcéry, no predsa len si priniesla na pomoc maminu.

Najväčšie obavy má sympatická Erika z toho, že sa poreže. Danka jej preto okamžite odporučila legendárnu pancierovú rukavicu „hetešovku“, v ktorej sa ešte nikomu nič nestalo. „Ja som Eriku nabrífovala, že aj keď sa to nebude dať jesť, aj tak má povedať, že v živote lepšie nejedla,“ smeje sa Danka. Ako vidíte v našom videu, obidve dievčatá sú zárukou skvelej zábavy v našom novom celebritnom špeciáli.

Na celebritnú výzvu medzi „Strculovcami“ a „Barkolovcami“ sa môžete tešiť už v sobotu 13. februára o 20:35 na JOJke!

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!