Je vám táto srbská dvojka povedomá? Po krvavom zranení sme im dali druhú šancu!

Chopia sa naplno veľkej šance?

Pamätáte si túto zaujímavú dvojicu, ktorá má k Srbsku viac než blízko? Adrián s mamou Janou súťažili v Mojej mame ešte koncom októbra v súboji proti Habovcom. Šťastie im však vtedy vôbec neprialo a mladý kuchár si pri krájaní cibule rozrezal prostredník. Zranenie sa mu stalo osudným a podpísalo sa aj na výslednom jedle. So svojím výkonom rozhodne nebol spokojný a už vtedy vyhlásil, že sa prihlási na reparát. Tak sa aj stalo. „JOJka je asi dobrosrdečná, dali nám ešte jednu šancu, keďže sme to vtedy nedokončili a skončilo to vtedy celé zlé,“ teší sa z reparátu mama Jana, ktorej bývalý muž je Srb.

Zranenie bolo veľmi rozsiahle a vyžadovalo si odborníkov a nemocnicu. „Z JOJky nás poslali rovno na Kramáre, ale potom by sme už nestihli vlak do Žiliny. Preväzovali sme mu to priamo počas cesty vo vlaku do Žiliny. Jedna pani bola zhrozená, keď to videla,“ prezrádza Jana. Našťastie všetko dobre dopadlo a zranený prostredník sa medzičasom zrástol a obaja môžu dnes podať v našej televíznej kuchyni stopercentný výkon.

V dnešnom súboji však nebudú súperiť s Habovcami, ale so sympatickou mäsiarkou pani Ivetou a dcérou Máriou. Na vtedajších súperov však spomínajú dodnes. „My sme vedeli, že to s Habovcami nedáme, hoci sme sa tvárili suverénne. Potom sme odchádzali dorezaní a sklamaní. Najviac náš štvalo to, že sme šli do prehry s tým, že sa to nedokončilo tak, ako sa malo,“ dodáva vtipná dvojica. Chopia sa svojej druhej šance naplno? 

Sledujte Adriána Patakyho a jeho mamu Janu Markovič v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!