Vymenila náročných súperov i kuchára: Súťažiaca prichádza v skvelej forme na reparát!

Bude to mať dnes ľahšie?

Pani Eva súťažila ešte tesne pred Vianocami v Mojej mame so zaťom Renátom, kedy sa snažili pripraviť tuniaka s grilovanou zeleninou. Výsledok však absolútne nedopadol podľa ich predstáv aj kvôli obrovskému napätiu. Preto sa rozhodla prísť po dvoch mesiacoch so svojím synovcom Michalom na reparát.  „Bola som tu už v decembri, no vtedy to bolo pre mňa veľmi stresujúce. Môj najväčší problém však boli silní súperi - Habovci.  Z nich som mala naozaj veľký rešpekt a strach, či to vôbec bude dobré,“ prezrádza pani Eva.

Predošlá skúsenosť však rozhodne nie je na zahodenie. Vďaka nej dnes budú oveľa ostrieľanejší, keďže Eva stihla zaškoliť aj synovca Michala, s ktorým dnes bude variť. „Medzi Michalom a Renátom je veľmi veľký rozdiel. Renát je menej akčný ako Michal a veľmi málo varí. Mišo zas varí doma tak ako jeho mama, ba aj viac,“ hovorí Michalova teta. S týmito tvrdeniami Michal úplne súhlasí, dokonca by si časom chcel otvoriť vlastnú reštauráciu. Ani to, že dnes bude variť v Mojej mame, nie je žiadna náhoda.  „Ja som už dávnejšie sa chcel prihlásiť, keď o tom ešte nevedela ani teta. Skúšal som prehovoriť mamu, aby som to skúsil, pretože som taká povaha. Len nebolo napokon s kým. Potom som sa dozvedel, že ide aj Renát,“ vysvetľuje Michal svoju dlhú cestu do Mojej mamy. Oproti Renátovi je vo veľkej výhode, uvidíme, či to však bude stačiť na výhru.

Sledujte návrat pani Evy s novým pomocníkom v kuchyni v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!