Za mladistvým Vajdovým výzorom stoja desaťročia driny: Oddychujem len raz do týždňa!

Aj dcéra Lea ide v otcových šľapajách.

V zajtrajšej celebritnej výzve si proti sebe opäť skrížia varešky Vajdovci a Hudákovci. Uvidíme, či Mišo so Sašom obhája svoju predošlú výhru, alebo Jožo s Leou stav súboj dorovnajú. Pôjde však opäť najmä o zábavu medzi oboma dvojicami. „Doprajeme im, nie sme tu na to, aby sme vyhrali, ale na to, aby sme tu boli. Je jedno, kto vyhrá,“ hovoria Vajdovci. 

Doma sa Jožo s Leou stravujú rôznorodo a na rozdiel od našej relácie sa nemusia báť prekvapení. Lea má však rada skôr jednoduché jedlá. Našťastie ani keď bola malá, nemali s ňou Vajdovci žiaden problém. Jediné, čo sa Jožovi nepáčilo, boli jej zvláštne chute. „Najradšej mala šunku, hoci nerád som jej ju dával. Nemyslím si, žeby bolo správne dávať deťom údené veci z hypermarketov, neverím im,“ myslí si obľúbený herec. Na Leu však môže byť právom pyšný, keďže aj ona sa snaží žiť v zdravom tele a cvičí aspoň tri razy do týždňa. „Robí mi to dobre hlavne na psychiku, nie žeby som sa potrebovala formovať. Rada cvičím po vzore otca,“ prezrádza Lea.

Viedol som ju k tomu. Robil som to 40 rokov, počas ktorých som od toho neupustil a snažím sa stále pohybovať. Nemusí to byť len fitko, ale nejaký pohyb. Keď má týždeň sedem dní, tak šesť alebo päť dní stále niečo robím,prezradil Jožo tajomstvo svojho  mladistvého výzoru a skvelej kondičky.

Sledujte celebritnú výzvu Moja mama varí lepšie ako tvoja medzi Hudákovcami a Vajdovcami zajtra o 20:35 na JOJke!