Zahájili sme pátranie po štúdiu: Vylúštite s nami záhadu miznúcich surikát a vyhrajte!

Kde sa ukrývajú tieto záhadné tvory?

V Mojej mame sa neustále dejú veľké a zároveň humorné veci, ktoré by vám nezišli na um ani vo sne. Najnovšie sme napríklad zahájili veľké pátranie po miznúcich surikatách, ktoré sa posledné týždne neustále premiestňujú po celom štúdiu z miesta na miesto a robia tak poriadny rozruch. Do „tímu“ pritom pribudli len nedávno počas prerábky štúdia. Ich zajačie úmysly si dokonca všimol aj moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval: Hľadajte surikaty, ktoré sa nachádzajú vždy v nejakej poličke a v každom diele zmiznú. Ja som raz urobil krok dopredu a doľava, kde máme kukaňu a zbadal som tam surikaty. Boli pri sobovi.“ 

Odvtedy ich moderátor začal pravidelne pozorovať. Zneistil, keď si uvedomil, že z pôvodného miesta kamsi ušli. Vzápätí ich už objavil pri svojej tajnej skrýši s vodou. V ďalšej epizóde sa zase nachádzali pri rúre a počas nášho rozhovoru zas relaxovali pri chladničke. Surikaty sú skutočne nevyspytateľné. Milan nič nenechal na náhodu a do pátrania chce zapojiť aj vás, divákov. Nebude to zadarmo. „Kto prvý objaví a napíše, kde sú surikaty, dostane odo mňa debničku póru. Všímajte si, či sa niečo nemení,“ vyzýva divákov Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Sledujte aktuálnu polohu surikát a prostredníctvom správy na facebookovej stránke Mojej mamy nám napíšte, kde sa práve nachádzajú. Najrýchlejší z vás vyhrá debničku póru, ktorú si môže osobne prevziať od moderátora Milana "Juniora" Zimnýkovala v našom štúdiu. 

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja a hľadajte surikaty aj dnes o 17:55 na JOJke!