S panvicou v kabelke cez polku republiky: Liptáčka Anička vie, ako umlčať súperov i moderátora!

S nevšedným talizmanom si ide po istú výhru.

Mama Anička prišla späť s novou posilou. Niektorým súťažiacim sa u nás tak páči, že si to chcú radi vyskúšať minimálne ešte raz. Pravidlá však nedovoľujú zúčastniť sa našej relácie v tej istej zostave skôr než po roku. Preto si musia nájsť niekoho ďalšieho z rodiny, kto im bude asistovať. Presne ako pani Anka z Liptova, ktorá ešte vo februári dirigovala svojho syna Martina. Podarilo sa im raz remízovať, až napokon s dievčatami Kovácsyovými v druhom kole vypadli.


Dnes však prichádza s novou posilou - akčnou dcérou Ankou. Opäť budú variť tradičnú slovenskú pochúťku a zároveň ich obľúbenú liptovskú špecialitu - važeckú pochúťku. Stopercentne spokojné však rozhodne nebudú. "Malo to dopadnúť inak, hlavne ten koniec. Mohli sme ešte syr nastrúhať, dať kečup a trochu zeleného. Oni mali mäso nedopečené, my zas nedorobenú pečienku," myslia si dievčatá.

Mladá Anička si však výhru poistila špeciálnym talizmanom - spratnou mini panvičkou, ktorej sa dokonca bál aj Junior. "Chodíme s partiou na zábavu a keď nás niekto nepočúva, tak sa pýtame, či chce bitku, alebo panivičku. Sem-tam ju zoberieme do kabelky," smeje sa Anka. A keďže bola prvýkrát reálne použitá v kuchyni, sympatická Liptáčka si od nej sľubuje šťastie a ďalší postup v našej súťaži.


Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!