Juniorov nový džob snov: V bláznivom klipe Mafia Corner sa odviazal ako nikdy!

Toto musíte vidieť.

Spojenie, aké čakal len málokto. Uragán Mafia Corner alias Mike už dlhšie avizoval zaujímavé spojenie a opäť vymyslel veľmi nečakaný ťah. Do klipu si pozval nášho obľúbeného moderátora Milana „Juniora“ Zimnýkovala. V najnovšej pesničke „Nechce sa mi!“ stvárňujú predavačov v obchode s  elektrospotrebičmi, ktorí sa pretekajú, kto sa zapáči zákazníkom, ale hlavne manažérovi predajne Danielovi Strakovi.

       
Celá myšlienka vznikla celkom prirodzene, keďže všetci hlavní protagonisti sa už v minulosti dobre poznali. „Oslovili ma ľudia okolo Mika v rámci Mafia Corner. Celé to bolo o stávke, ak bude mať pesnička 'Vypic a žic' viac ako milión videní na YouTube, v ďalšom klipe už budem ja,“ približuje moderátor okolnosti vzniku tohto chytľavého hitu. Keďže spomínaná východniarska hymna má medzičasom viac než dva milióny zhliadnutí, nápad bol na svete.
Veselý klip "Nechce sa mi" sa nesie v skutočne bláznivej atmosfére, kde Junior i všetci ostatní doslova lietajú a šalejú. Táto atmosféra však nebola len na obraze, ale aj mimo kamier. „Natáčanie trvalo celý deň, niektorí ľudia boli možno aj unavení, no ja som sa odviazal, lebo ma to baví a je to niečo iné než moderovanie. Robil som niečo, čo robím aj v práci, chcel som zabaviť ľudí,“ prezrádza Junior, pre ktorého sú určitými zákazníkmi aj súťažiaci v Mojej mame. „Zákazník je pre mňa aj ten, s kým moderujem – naše mamy, synovia a dcéry, čo chodia do Moja mama varí lepšie,“ pokračuje moderátor.

Hoci to nie je na prvý pohľad vidieť a počuť, chytľavú a energickú pesničku „Nechce sa mi“ ešte Junior počas natáčania ani nepočul v kompletnej verzii. I keď "sa mu občas nechce", odkedy ju začul, nevie ju dostať z uší a vkuse si ju spieva. „Mňa teší aj to, že som v klipe za debilka. A to tancovanie prekvapilo tiež asi viacerých,“ smeje sa Junior.
Pozrite si celý klip Nechce sa mi, pri ktorom sa zaručene zabavíte a možno si aj schuti zatancujete!

Nezabudnite tiež sledovať Juniora v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!