Junior už pilne trénuje na kasting: Dobrovoľne otestoval šialený stres úvodnej minúty!

Zvládne náročnú úlohu pod tlakom?

Veľký kasting do Mojej mamy sa nezadržateľne blíži. Už o týždeň vás čakáme na Liptove v rekreačnom centre MARINA LIPTOV na brehu Liptovskej Mary neďaleko Bobrovníka. Nebude to však len taký obyčajný kasting. Prídu totiž aj špeciálni hostia – samotný moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval a obávaný špecialista a „Habokiller“ Marek Ort. Junior berie liptovský kasting aj ako náhradu za absenciu na  mikulášsskej JOJke v meste: „Nemohol som prísť na JOJku v meste do Liptovského Mikuláša, takže si so sebou zoberiem podpiskarty aj fixku.“

Moderátor sa však na svoj veľký deň pripravuje dôsledne dňom aj nocou, a to aj priamo v štúdiu Mojej mamy. Aby sa vžil do roly súťažiacich, rozhodol sa, že vyskúša stres úvodnej minúty. „Skúste si tipnúť, či za minútu stihnem vypiť vodu a povedať vám všetko o kastingu,“ odštartoval si Junior svoju náročnú úlohu.

Vodu však stihol vypiť za pár sekúnd, a tak mu ostal čas na zhrnutie všetkých dôležitých faktov o liptovskom kastingu, ktorý bude na brehoch Liptovskej Mary už budúcu nedeľu.

„Všetci vás pozývame na kasting, aby ste sa ukázali v tomto štúdiu a aby sme sa stretli. Keďže mi povedali, že budem variť, príďte najedení alebo aspoň s bagetou,“ smeje sa Junior. Moderátor bude skutočne variť, nebude však sám, asistovať mu bude aj Marek Ort. O zábavu a skvelé chute je rozhodne postarané.

 

Moja mama - Marina Liptov Zdroj: Športové a rekreačné centrum MARINA LIPTOV na brehu Liptovskej Mary pri Bobrovníku

Náš tím a Junior sa na vás tešia od 09. až do 15. hodiny v Bobrovníku na brehu Liptovskej Mary. Tí najlepší z vás postúpia priamo do vysielania kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a budú tak mať šancu zabojovať o 500 eur.

 

Neváhajte a príďte na kasting do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja!