Prachařova kuchárska premiéra pred kamerami: Ku šťastiu chýbala už len cigaretka a pivo!

Jakub v sebe objavil ďalší skrytý talent.

Silvester a oslavy príchodu nového roka sa blížia a s nimi rovnako aj špeciálne silvestrovské vydanie Mojej mamy, v ktorom si varešky netradične skrížia porotcovia z Talentu – Jakub Prachař, Diana Mórová, Jaro Slávik a Jakubova manželka Agáta Hanychová. Pre Jakuba to napríklad bude kuchárska premiéra pred kamerami. Našťastie našu reláciu dôverne pozná, takže vedel, do čoho ide. „Nikdy som nevaril pred kamerami. Akurát teraz zhodou okolností varíme v seriáli, ale tam máme oveľa viac času ako tu polhodinu,“ priznáva Jakub.

Problém s varením však rozhodne nemá, keďže v kuchyni sa cíti ako doma, akurát nie je zvyknutý variť pod tlakom. „Potrebujem pri varení piť víno, pivo a pofajčievam pri tom. Mám rád recepty, ktoré sa dlho varia a môžem tak odpočívať,“ hovorí talentovaný porotca. V našej relácii tak zažil poriadny šok, keď nevedel, na čo sa má skôr v priebehu polhodiny sústrediť. Ako sám hovorí, diváci sa môžu už teraz tešiť na nadštandardne urobený teľací rezeň a svetový výkon rozmerov Gordona Ramsayho.

Variť však nebude so svojou manželkou Agátou, ale s porotcovskou kolegyňou Dianou Mórovou, za čo je mimoriadne vďačný. „Ja som rád, že som varil s Dianou. Ona je energická a vďaka nej sa to všetko stihlo, inak by sme tam boli doteraz,“ smeje sa Jakub, ktorý však silvestrovským oslavám neprikladá nijakú extra váhu. „Takých večierkov je za rok veľa. Navyše je plánovaný, takže to nemusí dopadnúť dobre. Teraz budem po dlhej dobe v zahraničí, na to sa teším. Budem posedávať niekde pri mori aj s Agátou,“ dodáva Prachař. Uvidíme, či práve tento bude konečne najpamätnejší, keďže doteraz si na predošlé Silvestre priveľmi nepamätá. 

Nezabudnite sledovať špeciálnu silvestrovskú Moja mama varí lepšie ako tvoja s porotcami Česko Slovensko má talent už 31. decembra o 20:35 na JOJke!