Hanychovej najkrajší Silvester pri mori: Po prvýkrát ho strávia všetci traja so synom!

Agáta prezradila aj to, ako to vyzerá u Prachařovcov doma v kuchyni.

Už zajtra tu máme posledný deň v roku a s ním aj špeciálne silvestrovské vydanie relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Výnimočne v ňom nebudú variť skutočné slovenské rodiny, ale známe osobnosti. Varešky si totiž skrížia porotcovia z Talentu: Jakub Prachař, Jaro Slávik, Diana Mórová a Jakubova manželka Agáta Hanychová, ktorá nahradila Lucku Bílú. Agátin kuchársky partner bude netradične Jaro Slávik. „Budem variť podľa Jarovho receptu, ktorý nepoznám, a môžete sa tešiť aj na to, že sa porežem,“ hovorí Hanychová, ktorá sa súperov, Diany a Jakuba, rozhodne nebojí, hoci sa sama vyjadrila, že nemá talent na nič.

Známa česká modelka a speváčka nám prezradila, že doma u Prachařov jedia úplne všetko. „Nemám rada, ako všetci všetko riešia a jedia iba BIO. Po čase sa zistí, že to nie je úplne zdravé. Snažím sa nakupovať na farmárskych trhoch, ale nemusí to byť BIO,“ vysvetlila Jakubova manželka. Silvestrovský súboj v Mojej mame však rozhodne nebol jej kuchárskou premiérou. Napríklad mnohí si Agátu pamätáme z relácie Kapor na torte, v ktorej takisto varili známe osobnosti. „Tam sme mali na varenie až štyri hodiny, štáb pomáhal, tu nepomáha nikto a čas beží. Bude to tu horšie, ale tu sú oveľa príjemnejší ľudia ako v Kapor na torte,“ pochvaľuje si Agáta našu reláciu.

Rovnako si však pochvaľuje aj to, že v nej nebude variť s Jakubom. „Ja s ním nechcem zásadne nikdy variť, pretože on je hrozne pomalý a ja sa na to nemôžem dívať,“ smeje sa Hanychová. To, čo spolu zameškali v kuchyni, našťastie dobehnú mimo nej aj na Silvestra. „Budeme spolu s Jakubom, ideme do Thajska na 14 dní s celou partiou. Práve tento Silvester bude asi najpamätnejší, pretože budem po prvýkrát so svojím synom. Doteraz som ho vždy dávala strážiť mame, tak dúfam, že si to užije,“ teší sa na posledné chvíle roka Agáta.

Nezabudnite sledovať špeciálnu silvestrovskú Moja mama varí lepšie ako tvoja s porotcami Česko Slovensko má talent už zajtra o 20:35 na JOJke!