Bezprostredné reakcie Habovcov po vypadnutí: Život ide ďalej aj bez nás!

Vilo s Petrom od nás odchádzajú so vztýčenou hlavou.

Včerajšia epizóda Mojej mamy bude jednoznačne patriť medzi najpamätnejšie. Po takmer tridsiatich častiach sa s nami rozlúčili dvojičky Peter a Vilo Habovci. Zanechali nám nielen desiatky zaujímavých receptov, ale aj nekonečné množstvo vtipných momentov a hlášok. Osudnou im bola chrenová omáčka, ktorá už na Mariánove a Patrikove zemiakové taštičky nestačila. Napriek všetkému však berú prehru s pokorou a domov odchádzajú so vztýčenou hlavou. Svedčia o tom aj ich bezprostredné reakcie po vypadnutí, keď postupne rekapitulujú svoje doterajšie účinkovanie: „Začiatky boli ťažké, no keď sme sa rozbehli, bolo to už o niečom inom. Boli slabí a boli aj silnejší súperi.“

Za mesiace dennodennej účasti v jednej z najobľúbenejších relácií na Slovensku sa u oboch, pochopiteľne, mnoho vecí pomenilo. „Život mi to zmenilo, ľudia ma oslovujú výrazom, ktorý nemám rád: celebrita. Nevolajte ma tak, ja ostanem sám sebou,“ vyzýva všetkých Vilo. Vzťah medzi obomi bratmi sa však rozhodne nezmenil. „Ja si budem variť svoje a on si bude svoje. Navštevovať sa budeme aj naďalej. Raz to muselo prísť, život ide ďalej, nebudeme teraz plakať, ale sa radovať,“ vysvetľujú dvojičky.  

Habovci všetkým divákom odkazujú, aby sledovali Moju mamu aj naďalej, presne tak, ako budú aj oni. „Aj bez Habovcov, to má svoje grády. My tu nemusíme byť. Aj ja to budem pozerať ja aj manželka, ktorá to pozerá dokonca v reprízach,“ dodáva Vilo.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja aj dnes o 17:55 na JOJke!