Koniec všetkým konšpiračným teóriám: Junior vyšiel s pravdou von!

Odhalili sme aj kauzu „červená servítka“.

Multi úspechy Tomáša a Mišky vám stále nedávajú spať. Mnohí z našich divákov nám na facebookovej stránke Mojej mamy neustále píšu nové a nové teórie, podľa ktorých, sú údajne Miška s Tomášom zvýhodnení oproti ostatným súťažiacim, čo je, údajne, dôvodom ich úspechu. Problémom sú napríklad ingrediencie hneď v úvode. Tomáš s Miškou si vždy nájdu predvarené zemiaky či očistenú rybu a ich súperi ich musia prácne čistiť. Ďalšou z mnohých konšpirácií je aj červená servítka pri hotovej porcii, ktorou údajne špecialista rozozná, ktoré jedlo patrí našim rekordmanom, aby ich tak mohol automaticky posunúť ďalej.

Na všetky tieto nejasnosti zodpovedal moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval. "Chcem vám vysvetliť zopár vecí, ktoré chceme pripraviť. Človek si nachystal cesto a keďže je už hotové, môže si ísť po odležané cesto. Niekto má očistenú rybu a niekto nemá očistenú rybu. Niekto napíše, že chce kapra, dostane kapra. Niekto napíše, že chce očistené filety kapra, tak má filety,“ vysvetľuje moderátor. To isté platí aj v prípade predvarených zemiakov. Ten, kto napíše do receptu len slovo „zemiaky“, dostane klasické. Rovnako treba rozlišovať napríklad hrášok – či chceme sterilizovaný, mrazený alebo čerstvý. Všetko treba do detailu napísať a na nič nezabudnúť.

Moderátora takisto prekvapila aj kauza „červená servítka“. „To som si ani ja nevšimol a ani Tomáš či režisér. Ale našťastie máme vás, takže už vieme, že to bolo presne tak ako ste povedali. Sme radi, že to sledujete takto precízne. Teším sa na vás, že to varíte vy a že chcete predvarené zemiaky alebo vývar. Máte málo času a treba na to myslieť aj pri zostavovaní receptov,“ objasňuje Junior, ktorý všetkých pozýva na naše najbližšie kastingy, aby ste sa na vlastnej koži presvedčili o tom, ako to v Mojej mame funguje.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!