Inkognito - Miro Noga

Prekvapenie v štúdiu Mojej mamy: Vystrieda Juniora kolega z rádia?

Koniec všetkým pochybnostiam.

"Život je zmena", "gratulujem Sajfa" či Sajfove tajuplné hashtagy naznačujúce Juniorov koniec v JOJke na fotke, ktorú zverejnil na svojom instagramovom profile Junior, vo vás zanechali veľké otázniky. Čo robil kolega obľúbeného moderátora z rádia v štúdiu Mojej mamy rozprávajúc sa s režisérom tejto úspešnej relácie? Chystá sa azda po vyše roku zmena na moderátorskej stoličke? Potrebuje si už po vyše roku nakrúcania ostrieľaný moderátor oddýchnuť?

Juniorov príspevok vyvolal u mnohých z vás veľké obavy a znepokojenie, čo ste dali najavo aj komentármi naznačujúcimi obrovské prekvapenie, ba i sklamanie. Rozhodli sme sa uviesť veci na pravú mieru a upokojiť vaše emócie. Pravdou je, že moderátor Matej "Sajfa" Cifra v skutočnosti prišiel do štúdia Mojej mamy len na krátku návštevu a zmeny na moderátorskej pozícii sa nekonajú. O svojho obľúbeného moderátora tak nemusíte mať ani najmenšie obavy, veď kto iný by sa na túto náročnú prácu hodil viac?

Moja mama - Juniora nahradza Sajfa Zdroj: joj.sk

​Juniora môžete sledovať aj naďalej v premiérových epizódach Moja mama varí lepšie ako tvoja vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!

Všetky epizódy Mojej mamy nájdete v našom bezplatnom archíve!