Zaslúžené víťazstvá po prebdených nociach: Tomáš s Miškou si nevydýchnu ani po nakrúcaní!

Ako vyzerá ich bežný deň? 

Z Mišky a Tomáša sa pomaly, ale isto stávajú naše nové legendy, veď dnes ich uvidíme už v rekordnej 27. časti, čím siahajú aj na rekord Habovcov. Tajomstvo ich úspechu spočíva nielen v šikovnosti oboch súťažiach, ale aj v pestrosti receptov. Tie pochádzajú z internetu, kníh, od kamarátov alebo jednoducho vznikajú aj za chodu. Tomáš by sa za ne rozhodne nehanbil ani vo vlastnej krčmičke, ktorej je spolumajiteľom, problémom sú však už kapacitné možnosti ich kuchyne. "Máme takú mini kuchyňu, že by sme nemali kde skladovať toľko ingrediencií. Lístok by sme museli špeciálne zostaviť a meniť ho v mesačných intervaloch. To by ste museli vidieť tú kuchyňu," smeje sa Tomáš pri pomyslení na svoju "pracovňu". 

A práve práca je to, čo Miške a Tomášovi zaberá najviac času. A keď do tohto každodenného kolobehu pribudlo aj natáčanie Mojej mamy, vznikol veľký problém so stíhaním oboch aktivít. "Poobede po natáčaní ideme rovno do práce a o polnoci prídeme domov. Ja mám ešte doma zvieratá, pol hodiny cesty a minimálne hodina, než sa vôbec dostanem do postele," hovorí Tomáš, ktorý s Miškou funguje aj napriek minimu spánku stopercentne. "Včera sme dokonca museli nechať zatvorené, keďže variť moc nemal kto, otvorili sme až podvečer," pokračuje skúsený Miškin dirigent 

V krčmičke, ktorej je Tomáš spolumajiteľ a kde Miška obsluhuje, majú obaja jedinú šancu vidieť vlastné výkony naživo v televízii, čo sa obaja rozhodli aj využiť. Problémom zostáva už len stres, ktorého sa akosi nevedia zbaviť. "Čo natáčanie, to viac stresu. Už som mal pocit, že máme zmáknutý aj regál, aj všetko. Ale je to asi aj väčšou zodpovednosťou, nechceme sklamať. Nechceli by sme vypadnúť, chceli by sme postúpiť čo najďalej. Je to zaväzujúce a z toho asi vyplýva aj tréma a nervozita," dodáva Tomáš, ktorého dnes s Miškou uvidíme už po dvadsiaty siedmy raz. Klobúk hore pred ich bravúrnými výkonmi.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!