Koniec rekordmanov v Mojej mame: Miška s Tomášom sa s nami lúčia hneď na dvakrát!

Uvidíme ich ešte niekedy?

Koniec dobrý, všetko dobré. Dnes to čakal azda málokto, no po ťažkom rozhodovaní a dvoch predošlých remízach sa Marek Ort musel rozhodnúť pre jedno víťazné jedlo. Tým bol napokon kurací perkelt so špenátovými haluškami od Evičky a Marty. Špecialistovo rozhodnutie navyše zahralo do karát aj Tomášovi, ktorý tesne pred vyhodnotením vyhlásil, že pre určité povinnosti už ďalej nemôže v hre pokračovať. „Nevedel som, ako to skončí, či nebude zas nejaká remíza, lebo už sa stalo, že boli tri remízy a potom dali rozstrel. Zajtra ráno nemôžem prísť, idem mimo Slovenska, nedá sa to odložiť, rozhodol som sa na poslednú chvíľu, čomu dám prednosť,“ prekvapuje nás Tomáš. Z tohto nečakaného rozhodnutia však zostala v šoku aj Miška, keďže sa o konečnom verdikte takisto dozvedela až v hodine dvanástej. „Míška vedela, že musím ísť preč, ale nevedela, že to dopadne takto. Nevedel som, či bude pod zvonom remíza alebo naše, alebo ich jedlo,“ priznáva rekordman.

Tomáš s Miškou priznávajú, že Evička a Marta boli doteraz najsilnejšími súperkami, odkukali od nich množstvo vecí, ako napríklad Miškine finty na nosenie zo špajze, a tak si víťazstvo rozhodne zaslúžili. Priznávajú však, že každodenný rituál skorého vstávania na nakrúcanie a poobedná práca po dotočení im svojím spôsobom bude chýbať. „Bol to taký denný rituál, o ôsmej prísť do maskérne. Bude nám chýbať kopec skvelých ľudí a skvelá atmosféra. Sme radi, že sme to zažili a zúčastnili sa tohto natáčania,“ hovoria naše nové legendy.

Ich najbližšie kroky teda povedú opäť do práce v Tomášovom bistre, ktorej budú akurát venovať ešte viac času. To, či ich ešte niekedy v našej relácii uvidíme, je však otázne. „Prvýkrát je to super, ale je to ako pokračovanie dobrého filmu. Je čo robiť, aby sa prekonal prvý diel. Nemáme sa za čo hanbiť. Miškin výkon gradoval. Latka bola nastavená vysoko. Myslím, že nebudem pokračovať, ale čas ukáže,“ dodávajú naši rekordmani.

Celú dnešnú epizódu a posledné účinkovanie Tomáša a Mišky nájdete v našom bezplatnom archíve!

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!