O negatívnych komentároch si myslí svoje: Tomášov jasný odkaz večným neprajníkom!

Ako rekordman vníma odvrátenú stránku popularity?

Všetci naši súťažiaci okúsia na vlastnej koži nielen chvíle slávy a zábavy na televíznych obrazovkách, ale aj odvrátenú stránku popularity. Svoje o tom vedia najmä dvojice, ktoré sú na obrazovkách viac než len jednu epizódu, a každým dňom im pribúdajú noví a noví neprajníci. Tí si svoju negativitu vybíjajú najmä na facebookovej stránke Mojej mamy. Určité typy dokonca "hejtujú" na pravidelnej, ba až dennodennej báze.

V súčasnosti sa stáva najväčším terčom kritiky dvojica Tomáš s neterou Miškou, ktorých dnes uvidíme po rekordný dvadsiaty deviaty raz. Obaja sa však postupom času voči hejterom obrnili, všetko negatívne od seba odfiltrovali a sústredia sa len na pozitívne ohlasy, ktoré ich vedia posunúť ďalej. „Čo sa týka negatívnych ohlasov, ide o 10 – 15 ľudí, ktorí dookola komentujú a osočujú. Títo ľudia nám nikdy energiu nezoberú. Tú nám dávajú ľudia, ktorých stretávame v nákupných centrách na ulici a ktorí hovoria, že je to super, dobre sa na to pozerá, skúšajú recepty a sú výborné,“ hovorí Tomáš a dodáva, že presne o tom je relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Pre večných hejterov má Tomáš jasný odkaz: „Ľuďom odkazujem, aby si našli niekoho iného. Najprv to bol Vilo Habo, teraz sme to my a po nás príde niekto iný. Keď to nechcú pozerať, nech to možno prepnú. Mnohým z nich by som odporúčal doučiť sa gramatiku namiesto sledovania televízie. Toľko hrúbok, keď som to čítal, že asi začnem nosiť okuliare. A to mám dobré oči,“ dodáva súťažiaci, ktorý je spolu s Miškou pre väčšinu divákov v prvom rade veľkou inšpiráciou v receptoch a v tom, ako rýchlo sa vo varení dajú robiť obrovské pokroky.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!