Chýba vám Miška s Tomášom? Už dnes ich stretnete v bratislavskom Auparku!

Príďte a stretnite ich naživo.

Po včerajšom vypadnutí rekordmanov Mišky a Tomáša zostala väčšina z vás zaskočená a smutná, keďže na toto sympatické duo ste si už za vyše mesiac jednoducho zvykli. Život Mišky, Tomáša i našej relácie ide síce ďalej, no pre všetkých ich fanúšikov máme skvelú správu. Môžete ich stretnúť už dnes o 17. hodine naživo v bratislavskom Auparku v rámci akcie Hriešne dobré nákupy, kde sa okrem iného koná aj kasting na nové tváre do našej relácie.

Čaká vás tiež skvelý program plný zábavy s obľúbeným špecialistom Martinom Korbeličom a moderátorkou Barborou Rakovskou, ktorí vás budú nielen baviť, ale vás aj čo-to naučia variť. Súťažiť budeme v príprave pomázanky na čas a tí najlepší z vás si odnesú skvelé darčeky.

Kasting do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja bude takisto prebiehať už od 17. hodiny. Všetci, ktorí si chcú vyskúšať varenie na vlastnej koži pod tlakom alebo dirigovať svojho rodinného príslušníka, sa môžu prihlásiť priamo na mieste.

Náš tím s Martinom Korbeličom, Tomášom a Miškou a Barborou Rakovskou vás čaká už dnes 20. októbra 2016 od 17. hodiny v bratislavskom Auparku. Tí najlepší z vás postúpia priamo do vysielania kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a budú bojovať o 500 eur.

 

Moja mama - kasting Bratislava Moja mama - kasting Bratislava Zdroj: joj.sk

Aupark Bratislava - dnes - 17:00 - Martin Korbelič - Barbora Rakovská – Tomáš a Miška - A vy!