Zdolaní aj po druhýkrát: Kasting s Tomášom a Miškou priniesol nečakaný výsledok!

Takto vyzeralo ich stretnutie s divákmi.

Štvrtkový večer sa v bratislavskom Auparku niesol v znamení hriešne dobrých nákupov, ale i skvelej popoludňajšej akcie s reláciou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Okrem samotného kastingu a hľadania nových tvárí ste mali možnosť vidieť aj naše najnovšie hviezdy Tomáša a Mišku, ktorí si krátko po vypadnutí v relácii vyskúšali ďalšie súťaženie s prípravou mrkvovej nátierky na čas. V dueli sa proti nim postavila ďalšia známa tvár, Mai Linh, ktorú tento raz dirigovala sesternica. Obe sa zároveň zúčastnili kastingu, a tak o nich pravdepodobne ešte budeme počuť aj v Mojej mame.

Výtvory oboch dvojíc napokon posúdil ten najkompetentnejší – špecialista Martin Korbelič. Výsledok dopadol pre niekoho možno nečakane, no Martin sa rozhodol pre víťazstvo dievčat. Ich nátierke vyzdvihol netradičné použitie kokosového mlieka, smotany a mascarpone. Pochutil si nielen on, ale aj prítomní diváci. Mai Linh sa tak podarila neoficiálna odveta za vtedajšie vyradenie od Mišky a Tomáša.

Auparková akcia priniesla nielen zaujímavé víťazstvá, za ktoré si víťazky odniesli aj ručný mixér Delimano, ale aj nové tváre, ktoré vzišli z kastingu. Uvidíte ich už v najbližších týždňoch priamo v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. Pozrite si video z akcie Hriešne dobré nákupy v bratislavskom Auparku.

Akcia Hriešne dobré nákupy pokračuje aj v sobotu, kde vás o 15. hodine čaká kasting do šou Uhádni môj vek a v nedeľu o rovnakom čase zas autogramiáda s chalanmi zo seriálu NAŠI a ďalšími tvárami JOJky!

Všetky epizódy relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja nájdete v našom bezplatnom archíve!