Kuchárskym nezdarom urazili súperov aj špecialistu: Horšie jedlo ešte v živote nevideli!

Na jeho porazenie by vraj stačili aj párky. 

Mali to byť zapečené palacinky s tureckými zemiakmi, no vzniklo z toho niečo úplne iné a neidentifikovateľné. Isté je jedine to, že súťažiace Diana s dcérou Roderikou svojím nepodareným výtvorom rozhodne nikoho nepotešili, práve naopak. Namiesto tureckých zemiakov stihli v posledných sekundách akurát šmariť sterilizovanú zeleninu na predvarené zemiaky. Niet divu, že špecialista Marek Ort aj súperi Dušan so Sandrou zostali pri ochutnávke ako obarení. "Bohužiaľ, toto fakt nebudem ochutnávať, asi si zo mňa robia srandu. Toto je hrôza, asi najhoršie jedlo, aké som tu videl," neskrýval Marek svoje zhrozenie.  

Na vlas rovnako pohoršení boli aj súperi Dušan a Sandra, ktorí sa tejto "šaštínskej pochúťky" takisto radšej ani nedotkli. "Bol to vrchol nevkusu, dehonestácia kuchyne. Prečo toto ľudia robia? Nechápeme. Ani to nebolo zábavné a smiešne, skôr drzé," jasne sa vyjadril Dušan. Rovnaký názor zdieľala aj Sandra, ktorá by si tiež priala rovnocennejšieho súpera. "Ja tam behám ako splašená, mám strach, či nebude žemľa premočená a potom mi toto dajú na tanier," skonštatovala znepokojená súperka.  

Podľa Gašparíkovcov by na výhru úplne stačilo, keby namiesto chutného hamburgeru uvarili aj obyčajné párky. "Škoda nášho receptu, mohli sme to celé zabaliť a ani sem neprísť," hovorí Dušan a zároveň pripomína, že spolu so Sandrou sa na každý jeden recept poctivo pripravujú. "Zaberie to toľko času, nákupy, zháňačky... Aj tri recepty denne varíme, nemáme čo robiť s jedlom. A to len preto, aby sme boli pripravení," dodávajú sklamaní Gašparíkovci.  

Celé varenie uvidíte v našom bezplatnom archíve relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja!