Ferkovci sú späť: Obľúbená spevácka dvojica ukáže svoj španielsky temperament aj v kuchyni!

Toľko spevu sme tu ešte nemali.

Mladučká súrodenecká spevácka dvojica Alex a Ondrej Ferkovci zo šou Československo má talent je späť. Ich vystúpenia boli vždy plné emócií a sexepílu a keďže dvojica istý čas žila v mladosti v Španielsku, do tohto jazyka si dokonca prispôsobili aj text. A hoci sa napokon do finále nedostali, u divákov si získali temperamentné mladé talenty obrovské sympatie. Španielsko ich však neovplyvnilo len v hudbe, ale aj v celom živote, čo sa dnes prejaví aj v našej televíznej kuchyni. Súrodenci sa totiž teraz snažia doniesť niečo z tejto kultúry aj na Slovensko. Alex sa však bude musieť popasovať aj s obrovským problémom. Keďže si so sebou zabudla priniesť prezúvky, variť dnes bude v opätkoch. "Stále mám opätky, som zvyknutá v nich stále chodiť, dokonca aj v lese som s v ich bola, snáď sa nezabijem, ešte som v nich nevarila," smeje sa veselá speváčka.  

Obaja súrodenci sa zhodujú v tom, že Talent im prakticky zmenil celý život, pohľady na veci okolo nich a nakopol ich k ešte väčším výkonom. "Talent bol nezabunduteľná skúsenosť, úžasní ľudia, počnúc od štábu a tisíc ľudí, ktorí sú za tým. Úžasná porota. To, že zo stoviek ľudí sme sa dostali do najlepšej šestnástky, bol ten najkrajší pocit," zhodujú sa Ferkovci. A aké sú ich najbližšie plány do nového roka? "Zostaneme na Slovensku a Česku a potom sa ďalej uvidí. Pripravujeme nové veci, pesničky a videoklipy. Máme YouTube kanál, kde vešiame veľa nových vecí a fotky s plánovanými vecami či vystúpeniami," vysvetľujú usmiati speváci pôvodom z umeleckej rodiny. Uvidíme, ako si dnes Alex a Ondrej poradia v našej televíznej kuchyni. So spevom a dobrou náladou im to však pôjde zaiste ľahšie. 

Sledujte súboj Ferkovcov proti chalanom Petrovi a Mirovi v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!