Rekordmanka Miška odhalila tajomstvá svojho úspechu: V čom spočívala jej neporaziteľná taktika?

Ostrieľaná súťažiaca prezradila svoje triky.

Miška z Tomášom boli nielen najúspešnejšími súťažiacimi v Mojej mame za rok 2016, ale aj v celej histórii tejto úspešnej kuchárskej šou. Nikomu sa totiž predtým a ani potom nepodarilo ukázať až 29 súťažných receptov, ktoré navyše mnohých z vás inšpirovali a mnohí z vás si ich aj sami odskúšali doma. V čom však tkvelo tajomstvo Miškinho úspechu, keď sa z kuchárskej amatérky stala profíčka? Bol to najmä čas, ktorý vedela ušetriť od začiatku až do konca, keďže sa zbytočne nezaoberala nepodstatnými vecami.

Miška všetkým súťažiacim odporúča, aby sa nad "manažmentom času" v našej relácii zamysleli už od samého začiatku. "Čas sa dá ušetriť hlavne v úvodnej minúte. Netreba splašene behať k chladničke, po suroviny na poličky a po zeleninu, ale treba ísť najprv do chladničky, vybrať ju celú, potom na poličku, zobrať veci. Zeleninu si treba nechať až na záver, lebo tam nestrávite veľa času, všetko je tam viditeľné," prezrádza Miška svoje tajné triky.  

Podľa rekordmanky rovnako netreba za sebou zatvárať chladničku. "Nechajte všetko tak a keď všetko popadá, absolútne sa k tomu nevracajte," dodáva Miška. S tým súvisí aj prípadný neporiadok, ten by súťažiacich nemal trápiť počas celej šou vôbec. "Síce si myslím, že poriadok je dôležitý, ale nie, keď máte na niečo dvadsať minút a to jedlo treba stihnúť," dodáva sympatická kuchárka a čašníčka v jednom. Veríme, že Miškinými trikmi pomôžeme mnohým budúcim súťažiacim, na ktorých sa tešíme aj na našich kastingoch či na webovom formulári na našej stránke joj.sk, cez ktorý sa môžete takisto prihlásiť. Aj Miška samotná Miška bude rada držať palce svojim budúcim premožiteľom.

Príďte si vyskúšať varenie naživo aj vy s Juniorom a Marekom Ortom už túto nedeľu 8.1. na kastingu v Europa SC v Banskej Bystrici od 13. do 16. Hodiny a staňte sa súčasťou šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!