Do Mojej mamy prichádza poriadny víchor: Tešte sa na kopec zábavy s Mišom z Talentu!

Nájde aj svoj kuchársky talent?

Kto by nepoznal mladého produkčného Miša z Talentu? Po skončení tejto veľkolepej šou sa tento talentovaný mladík rozhodol, že tentoraz skúsi otestovať svoj vlastný talent, a to rovno v jeho obľúbenej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Dirigovať ho bude mamina Iveta, ktorá moc na výber nemala. „Skončil Talent, mám rád túto šou a hranie sa pred kamerami. Nepresviedčal som ani maminu, ale som ju postavil pred hotovú vec,“ hovorí Mišo. Iveta tak nemala absolútne žiadnu možnosť vycúvať. Najprv si jej syn robil srandičky, že sa tam s niekým prihlási, až kým nezistila, že tým myslí ju. Niet divu, že pred nakrúcaním zažila prebdené noci.

A čo robí Mišo, keď nie je práve v Talente? „Mišo točí rôzne videá na facebook, youtube. Musí aj pracovať, keďže bez práce nie sú koláče. Podarila sa mu založiť dosť veľká fanpage, musí sa o svojich fanúšikov starať, no zároveň sa s nimi aj poriadne baví,“ hovorí o sebe mladý multitalent, ktorý sa najviac vyžíva v robení rôznych hlúpostí.

A keďže je Mišo na pódiu ako doma, tréma mu zvyčajne problém nerobí. Výnimkou bolo skôr dnešné varenie. „Aj na Talente, keď ideš na pódium, máš motýliky, či všetko dopadne dobre, ale nie som až v takom strese, ako keď som bol dnes pri varení. Počas úvodnej minúty ma prepadla totálna panika,“ vysvetľuje Mišo. Ak však dnes v súboji proti Peťovi a Mirovi postúpi, verí, že v ďalšom varení mu to pôjde ešte viac od ruky. Nájde Mišo svoj talent aj v Mojej mame?

Sledujte premiérovú epizódu relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja s Mišom z Talentu dnes o 17:55 na JOJke!